STAGII DE PRACTICĂ - EDIȚIE ONLINE 6 Martie 2021

Programul național de stagiatură Stagii pe Bune propune plasarea studenților facultaților cu profil IT&C în stagii de practică, desfășurate pe durata verii, în companiile din domeniul IT&C. Programul de stagii se află la a șaptesprezecea ediție și este, și în acest an, programul oficial de stagiatură al celor mai importante centre educaționale IT&C din România: Iași, București.

Programul oferă studenților posibilitatea de a-și pune în aplicare cunoștințele teoretice acumulate în facultate și de a dobândi cunoștinte tehnice, învățând să lucreze în echipa și îmbunătățindu-și abilitățile de comunicare, într-un mediu de lucru profesionist. Companiile participante au ocazia să cunoască tineri talentați, care pot deveni angajații acestora după finalizarea studiilor.


Ca în fiecare an, în luna martie, în cadrul Facultăţii de Informatică a Universității "Alexandru Ioan Cuza" Iași, programul Stagii pe Bune își deschide porțile pentru toți studenții din lumea IT. Sunt așteptate numeroase companii de renume, pentru a recruta tineri de succes, care sunt gata să răspundă oricăror provocări profesionale și care se implică activ în dezvoltarea propriei cariere. Evenimentul va avea loc la data de 6 martie 2021, în format online, prin intermediul platformei Zoom. Informațiile privind conectarea vor fi afișate pe acest site cu o zi înainte de începerea evenimentului.

Stagiile de practica aduc studenții alături de profesioniștii IT&C!