Mobilitati Erasmus+ de studiu 2020-2021 - semestrul 2

Un candidat poate concura pentru mai multe mobilitati, dar poate fi selectionat pentru o singura mobilitate. In acest caz, ordinea preferintelor candidatului in ceea ce priveste partenerii propusi trebuie precizata explicit in scrisoarea de motivatie, iar planurile de studiu si atestatele de limba trebuie depuse pentru fiecare partener.

Studentii care au beneficiat deja de o mobilitate pot candida din nou, in anumite conditii (a se vedea anuntul privind selectia).

Studentii din anul 1 licenta nu pot participa la aceasta selectie, dar pot participa la intalnirile informative.

Documente privind mobilitatile:

Pentru a oferi studentilor posibilitati suplimentare de informare, se va organiza o intalnire in acest sens (a se vedea mai jos).

Date importante (mai multe detalii se gasesc in anuntul oficial):


Precizare: Documentele care atesta activitatea desfasurata in cadrul organizatiilor studentesti (punctul h din continutul dosarului de candidatura) nu trebuie sa faca parte obligatoriu din dosar; ca urmare, dosarul de candidatura poate fi depus si in absenta acestora, implicit pot candida si studentii care nu fac parte din organizatiile studentesti. In schimb, cei care depun un asemenea document isi pot mari astfel punctajul obtinut.


Orice eventuale modificari in desfasurarea procesului de selectie vor fi anuntate prin intermediul acestei pagini, deci se recomanda celor interesati consultarea sa periodica.

Coordonator Erasmus+,
Lect. dr. Vlad Radulescu